Erichem is een prachtig plaatsje gelegen in de buurt van Buren in de westelijke hoek van de provincie Gelderland en bevindt zich centraal in de Betuwe.

Het is een rustig, landelijk plaatsje dat een gevoel van vrede en rust uitstraalt. Het is een prachtige plek om te wonen, met veel mooie landschappen en een rustige omgeving. Met op 5 minuten fietsen een supermarkt, school en het gezellige centrum van Buren.

Buren ligt centraal in het Betuwse rivierenlandschap aan de rivier de Korne. De historie van de stad is nauw verbonden met de historie van ons koningshuis en Buren wordt daarom ook wel “Oranjestad” genoemd. Het monumentale vestingstadje Buren beschikt over goede voorzieningen zoals een supermarkt, warme bakker, slager, gevarieerde horeca, een basisschool en het kent een actief verenigingsleven. Geldermalsen, Culemborg en Tiel zijn op circa 5 kilometer afstand gelegen en beschikken over een nog ruimer en gevarieerd aanbod van winkels en goede voorzieningen op het gebied van onderwijs, recreatie en sport.

Buren is gunstig gelegen ten opzichte van belangrijke oost/west en noord/zuid -verbindingen (A15 en A2) waardoor steden als Arnhem, Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven binnen een uur te bereiken zijn. De NS-stations van Geldermalsen, Culemborg en Tiel bevinden zich op 15 autominuten.